Tidligere vinnere

Siden oppstarten i 2008 har Musikkprisen vært med på å fostre frem flere talentfulle band og artister fra Møre & romsdal. Samtlige vinnere har i ettertid på hver sine måter gjort seg bemerket. Følgende band/artister har vunnet Musikkprisen. Dina Misund, Musth, Mikhael Paskalev, Highasakite, Man Get Out, Padawan, Ine Hoem, Amanda Tennfjord, Cashmere Factory, Revolt og Kontrollert Kaos, Lizz, Emilie Malene.

2011
Highasakite

Highasakite vant Musikkprisen 2011 med sangen "Winners Don´t Come Easy". I årene som har fulgt har Highasakite opplevd en eventyrlig suksess. De slapp debutalbumet sitt, All That Floats Will Rain, i februar 2012, et album de spilte inn i Ocean Sound etter å ha vunnet Musikkprisen.. Albumet fikk blant annet terningkast seks av Dagbladets anmelder. Bandets andre album, Silent Treatment, ble gitt ut i februar 2014. For albumet ble bandet kåret til årets popgruppe under Spellemannprisen 2014. I tillegg vant Ingrid Helene Håvik klassen komponist og var dessuten nominert i klassen tekstforfatter og komponist for albumet.

Bandets tredje album «Camp Echo» kom ut i mai 2016 og har for alvor satt Highasakite på det internasjonale musikkartet.

2010
Mikhael Paskalev

Mikhael vant Musikkprisen 2010 med sangen "I Spy". Han har har spilt på festivaler som Øyafestivalen, Slottsfjell,, By:Larm i 2011, Hove i 2012 og Eurosonic i Nederland som NRK P3s spesielt utvalgte artist. Paskalev har også spilt på tv-show som Lydverket, Lindmo og Sommeråpent på NRK, samt på Frankrikes største musikk TV-show Taratata i 2013. For tiden jobber Paskalev med sitt nye band Hollywood, sammen med Jonas Alaska og Billie Van.

2018
Isak Shorty

Isak Shorty vant Musikkprisen i 2018. Isak Shorty – fullt navn Isak Albert Solheim Kvamme – er en 19 år gammel rapper fra Ålesund. Isak startet å skrive tekster og lage sanger for ca 3 år siden. Han har vært allsidig i sine interesser og dette med musikken har vokst sakte, men sikkert, frem. I mars i 2017 la han sin første sang på Spotify – Venna – og siden har han brukt det meste av sin fritid på å skrive nye tekster og jobbe sammen med sine gode kompanjonger lokalisert i Stavanger, som både produserer og lager beats sammen med og for han. Etterå ha vunnet Musikkprisen har Isak blant annet spilt under Øyafestivalen, Trondheim Calling og han har inngått managementavtale med Indianer og bookingavtale med Atomic Soul.

Du er snart klar for å stemme!

I år har vi valgt å kreve facebook login for å kunne stemme på deltagerne av Musikkprisen. Dette er et tiltak for å forhindre juks og sørge for en rettferdig konkuranse for alle deltakere.

Vi poster ingenting på veggen din, og bruker facebook informasjonen din kun for å forhindre dobbeltstemming.