Juryen

For at du som har meldt deg på Musikkprisen skal få mest mulig ut av din deltagelse, har vi hentet inn en fagjury som består av artister og bransjefolk. Sammen har de bred erfaring og mye kompetanse innenfor musikklivet og sammen med publikum/lytterne skal de kåre vinneren av årets Musikkpris. Les mer om hver enkelt under.

Kristin Winsents

Kristin Winsents

Musikksjef Nrk P13

Kristin Winsents er for mange stemmen en forbinder med god musikkjournalistikk på radio. Hun har i en årrekke jobbet i diverse musikkprogrammer på NRK radio og hun er nå musikksjef i radiokanalen NRK P13.

Kathrine Synnes Finnskog

Kathrine Synnes Finnskog

Direktør Music Norway

Kathrine Synnes Finnskog har jobbet i norsk musikkbransje i en årrekke, både i plateselskap og som artistmanager. Kathrine er basert i Oslo, og er i dag direktør for Music Norway, en stiftelse opprettet av Kulturdepartementet, med formål å legge til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk.

Eirik Meling

Eirik Meling

Sunnmørsposten

Eirik Meling fra Haugesund er tidligere kultur- og nyhetsjournalist i Sunnmørsposten, nå vaktsjef. Har stor musikkinteresse og flere år bak seg i musikkpris-juryen.

Terje Erstad

Terje Erstad

Juryformann

Terje har lang fartstid i musikkbransjen, både som musiker og som medarbeider i plateselskap. Han er daglig leder i Ocean Sound Recordings, og vil dermed jobbe tett med vinneren av Musikkprisen. Terje har en brennende interesse for musikk og god innsikt i et bredt spekter av musikalske sjangere.

Isak Shorty

Isak Shorty

Artist

Isak Shorty er en ung talentfull artist fra Ålesund. I 2018 vant han Musikkprisen og han har i årene etter dette gjort seg bemerket med sin karakteristiske rapstil og sine treffsikre låter. Han har et brennede engasjement for musikk og han ønsker å hjelpe nye uoppdagede artister opp og frem.

Ingvild Mikkelsen

Ingvild Mikkelsen

Sparebanken Møre

Ingvild jobber til daglig hos vår samarbeidspartner Sparebanken Møre. Hun har en stor interesse for musikk og sees som regel med headsettet på. Ingvild er altetende når det kommer til sjangere, så lenge det er god musikk. Hun har tidligere også jobbet på Terminalen Byscene i Ålesund.

Du er snart klar for å stemme!

I år har vi valgt å kreve facebook login for å kunne stemme på deltagerne av Musikkprisen. Dette er et tiltak for å forhindre juks og sørge for en rettferdig konkuranse for alle deltakere.

Vi poster ingenting på veggen din, og bruker facebook informasjonen din kun for å forhindre dobbeltstemming.