Juryen 2021

For at du som har meldt deg på Musikkprisen skal få mest mulig ut av din deltagelse, har vi hentet inn en fagjury som består av artister og bransjefolk. Sammen har de bred erfaring og mye kompetanse innenfor musikklivet og sammen med publikum/lytterne skal de kåre vinneren av årets Musikkpris. Les mer om hver enkelt under.

Asbjørn Slettemark

Asbjørn Slettemark

Musikkjournalist

Asbjørn Slettemark er en av landets mest profilerte og anerkjente musikkjournalister. Han har blant annet vært programleder for Lydverket på NRK, han ledet metal-programmet Pyro på NRK P3 i over ti år og han har vært dommer i Idol på TV2.

Kristin Winsents

Kristin Winsents

Musikksjef Nrk P13

Kristin Winsents er for mange stemmen en forbinder med god musikkjournalistikk på radio. Hun har i en årrekke jobbet i diverse musikkprogrammer på NRK radio og hun er nå musikksjef i radiokanalen NRK P13.

Kathrine Synnes Finnskog

Kathrine Synnes Finnskog

Direktør Music Norway

Kathrine Synnes Finnskog har jobbet i norsk musikkbransje i en årrekke, både i plateselskap og som artistmanager. Kathrine er basert i Oslo, og er i dag direktør for Music Norway, en stiftelse opprettet av Kulturdepartementet, med formål å legge til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk.

Amanda Tenfjord

Amanda Tenfjord

Musiker

Artisten Amanda Tenfjord er nytt jurymedlem i Musikkprisen. Tenfjord har tatt pause fra medisinstudiene for å satse fullt og helt på musikken og er av de spennende unge navnene i norsk musikkliv. Hun har selv deltatt i Musikkprisen og i 2015 gikk hun helt til topps i konkurransen.

Espen Sørland Bjørge

Espen Sørland Bjørge

Sparebanken Møre

Espen jobber til daglig hos vår samarbeidspartner Sparebanken Møre. Han har en stor interesse for musikk og sees som regel med headsettet på. Espen er altetende når det kommer til sjangere, så lenge det er god musikk.

Eirik Meling

Eirik Meling

Sunnmørsposten

Eirik Meling fra Haugesund er tidligere kultur- og nyhetsjournalist i Sunnmørsposten, nå vaktsjef. Har stor musikkinteresse og flere år bak seg i musikkpris-juryen.

Johanna Alem

Johanna Alem

Head of Event & Promotion, Universal Music Norge

Johanna Alem jobber som Head of Event & Promotion i Universal Music Norge. Med et sterkt ønske om å kombinere sin lidenskap for musikk og sitt brede nettverk innenfor lokal og internasjonal underholdningsbransje med en karriere, begynte hun i 2017 å jobbe som praktikant i Music Norway etter en PR og Markedskommunikasjon-utdanning ved BI. I løpet av sine to år i Universal Music har hun jobbet som PR & Promotion Manager for både norske og internasjonale artister, og nå som Head of Event & Promotion hvor hun blant annet jobber som presseansvarlig for Astrid S.

Terje Erstad

Terje Erstad

Juryformann

Terje har lang fartstid i musikkbransjen, både som musiker og som medarbeider i plateselskap. Han er daglig leder i Ocean Sound Recordings, og vil dermed jobbe tett med vinneren av Musikkprisen. Terje har en brennende interesse for musikk og god innsikt i et bredt spekter av musikalske sjangere.

Du er snart klar for å stemme!

I år har vi valgt å kreve facebook login for å kunne stemme på deltagerne av Musikkprisen. Dette er et tiltak for å forhindre juks og sørge for en rettferdig konkuranse for alle deltakere.

Vi poster ingenting på veggen din, og bruker facebook informasjonen din kun for å forhindre dobbeltstemming.