Juryen 2019

For at du som har meldt deg på Musikkprisen skal få mest mulig ut av din deltagelse, har vi hentet inn en fagjury som består av artister og bransjefolk. Sammen har de bred erfaring og mye kompetanse innenfor musikklivet og sammen med publikum/lytterne skal de kåre vinneren av årets Musikkpris. Les mer om hver enkelt under.

Asbjørn Slettemark

Asbjørn Slettemark

Musikkjournalist

Asbjørn Slettemark er en av landets mest profilerte og anerkjente musikkjournalister. Han har blant annet vært programleder for Lydverket på NRK, han ledet metal-programmet Pyro på NRK P3 i over ti år og han har vært dommer i Idol på TV2.

Kristin Winsents

Kristin Winsents

Musikksjef Nrk P13

Kristin Winsents er for mange stemmen en forbinder med god musikkjournalistikk på radio. Hun har i en årrekke jobbet i diverse musikkprogrammer på NRK radio og hun er nå musikksjef i radiokanalen NRK P13.

Kathrine Synnes Finnskog

Kathrine Synnes Finnskog

Direktør Music Norway

Kathrine Synnes Finnskog har jobbet i norsk musikkbransje i en årrekke, både i plateselskap og som artistmanager. Kathrine er basert i Oslo, og er i dag direktør for Music Norway, en stiftelse opprettet av Kulturdepartementet, med formål å legge til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk.

Silje Halstensen

Silje Halstensen

Musiker

Silje Halstensen er musiker og best kjent under artistnavnet Bendik. Hun har gitt ut en rekke kritikerroste album og er ved flere anledninger nominert til Spellemannprisen. Silje har bred erfaring som utøvende musiker og deler gjerne sine erfaringer med andre

Emilie Alice Dyb-Waagan

Emilie Alice Dyb-Waagan

Amfi Moa

Emilie Alice er representant for vår samarbeidspartner Amfi, hvor hun til daglig jobber for Name It. Hun er en musikkelsker med veldig allsidig musikksmak og hun har god oversikt og kompetanse om de fleste sjangere.

Hun har selv erfaring som sanger og har studert jazzmetodikk og sang.

Marie Lindqvist

Marie Lindqvist Kverneng

Sparebanken Møre

Marie er representant for vår Samarbeidspartner Sparebanken Møre. Hun er fra Ålesund, og jobber som rådgiver i bankens næringslivavdeling. Hun har en stor lidenskap for musikk, og er en ivrig konsert- og festivalgjenger.

Eirik Meling

Eirik Meling

Sunnmørsposten

Eirik Meling fra Haugesund er tidligere kultur- og nyhetsjournalist i Sunnmørsposten, nå vaktsjef. Har stor musikkinteresse og flere år bak seg i musikkpris-juryen.

Terje Erstad

Terje Erstad

Juryformann

Terje har lang fartstid i musikkbransjen, både som musiker og som medarbeider i plateselskap. Han er daglig leder i Ocean Sound Recordings, og vil dermed jobbe tett med vinneren av Musikkprisen. Terje har en brennende interesse for musikk og god innsikt i et bredt spekter av musikalske sjangere.

Christina Frøysa

Christina Tønseth Frøysa

Quality Hotel Waterfront

Christina er født og oppvokst i Ålesund, og jobber som markedssjef for de tre Quality-hotellene på Sunnmøre. Christina er en kreativ sjel som fort lar seg inspirere - og for henne er musikk et viktig element som setter stemning til livets mange hendelser og nyanser. Hun er også en ivrig festival- og konsertgjenger.

Du er snart klar for å stemme!

I år har vi valgt å kreve facebook login for å kunne stemme på deltagerne av Musikkprisen. Dette er et tiltak for å forhindre juks og sørge for en rettferdig konkuranse for alle deltakere.

Vi poster ingenting på veggen din, og bruker facebook informasjonen din kun for å forhindre dobbeltstemming.