Tidligere vinnere

Siden oppstarten i 2008 har Musikkprisen vært med på å fostre frem flere talentfulle band og artister fra Møre & romsdal. Samtlige vinnere har i ettertid på hver sine måter gjort seg bemerket. Følgende band/artister har vunnet Musikkprisen. Dina Misund, Musth, Mikhael Paskalev, Highasakite, Man Get Out, Padawan, Ine Hoem, Amanda Tennfjord, Cashmere Factory og Revolt.

2011
Highasakite

Highasakite vant Musikkprisen 2011 med sangen "Winners Don´t Come Easy". I årene som har fulgt har Highasakite opplevd en eventyrlig suksess. De slapp debutalbumet sitt, All That Floats Will Rain, i februar 2012, et album de spilte inn i Ocean Sound etter å ha vunnet Musikkprisen.. Albumet fikk blant annet terningkast seks av Dagbladets anmelder.[1] Bandets andre album, Silent Treatment, ble gitt ut i februar 2014. For albumet ble bandet kåret til årets popgruppe under Spellemannprisen 2014. I tillegg vant Ingrid Helene Håvik klassen komponist og var dessuten nominert i klassen tekstforfatter og komponist for albumet.

Bandets tredje album «Camp Echo» kom ut i mai 2016 og har for alvor satt Highasakite på det internasjonale musikkartet.

2010
Mikhael Paskalev

Mikhael vant Musikkprisen 2010 med sangen "I Spy". Han har har spilt på festivaler som Øyafestivalen, Slottsfjell,, By:Larm i 2011, Hove i 2012 og Eurosonic i Nederland som NRK P3s spesielt utvalgte artist. Paskalev har også spilt på tv-show som Lydverket, Lindmo og Sommeråpent på NRK, samt på Frankrikes største musikk TV-show Taratata i 2013. For tiden jobber Paskalev med sitt nye band Hollywood, sammen med Jonas Alaska og Billie Van.

2014
Ine Hoem

Ine Hoem vant Musikkprisen 2014. I flere år har hun satt sitt preg på ulike prosjekter blant annet som vokalist i det kritikerroste bandet Pelbo. Da Ine Hoem gikk solo med EPen «The Island» markerte hun et tydelig retningsskifte og det å vinne Musikkprisen var for Ine en bekreftelse på at hun var på rett vei med musikken sin.«The Island» satte henne på popkartet, med booking til by:Larm, seier i Musikkprisen og etterhvert rotasjon på flere nasjonale radiokanaler. Med singler som «Get It Off», «This Year» og «Moonbird» har hun for alvor tatt steget fra ung og lovende til etablert artist. Debutplaten «Angerville» ble sluppet i februar 2015 til strålende kritikker og oppfølgeren «Moonbird» fra 2017 har løftet Ine enda et steg videre.

Du er snart klar for å stemme!

I år har vi valgt å kreve facebook login for å kunne stemme på deltagerne av Musikkprisen. Dette er et tiltak for å forhindre juks og sørge for en rettferdig konkuranse for alle deltakere.

Vi poster ingenting på veggen din, og bruker facebook informasjonen din kun for å forhindre dobbeltstemming.