Om musikkprisen 2017

Musikkprisen er en nasjonal musikkonkurranse som arrangeres som et samarbeid mellom Ocean Sound Recordings, Momentium, Sparebanken Møre, AMFI Moa og Sunnmørsposten. Vinneren av Musikkprisen får spille inn plate i Ocean Sound Recordings og spille åpningskonsert under Jugendfest på Color Line Stadion.

Musikkprisen gir en unik mulighet for deltakerne til å få vist frem musikken sin til et stort publikum. Siden oppstarten har Musikkprisen vært en konkurranse for band/artister med tilknytning til Møre og Romsdal, men fra 2016 har band og artister fra hele landet kunne melde seg på. Prisen vil fortsatt ha en regional forankring og det vil bli kåret både en nasjonal vinner og en vinner med tilknytning til Møre og Romsdal.

Påmeldingen til Musikkprisen starter mandag 20. mars og påmeldingsfristen er lørdag 1. april.

Fra mandag 3. april og frem til mandag 24. april kan en stemme på alle de på meldte bidragene

Mandag 24. april kåres 6 finalister og onsdag 3. mai kåres vinnerne på Terminalen Byscene i Ålesund.

Regler

Musikkprisen er en sjangeruavhengig musikkonkurranse der band og artister i alle aldre kan delta. For å være med må man stille med en låt som ikke er tidligere utgitt – samt delta med egenkomponert materiale.

Vi sender seks finalister til finalen og alle deltagere må derfor være innstilt på å ta turen til Ålesund dersom de skulle bli blant de heldige finalistene. Om bandet/artisten ikke kan være til stede under finalen,vil finaleplassen gå til en annen artist.

Stem på din favoritt

Din stemme kan være avgjørende for at din favoritt vinner Musikkprisen 2017.

Når vinneren kåres, teller publikumsstemmene og jurystemmene 50% hver. Onsdag 3. mai vil de bli holdt en storstilt finale på Terminalen Byscene i Ålesund hvor vinneren av Musikkprisen 2017 kåres.

Du kan stemme på så mange låter du bare vil, men det er kun mulig å avgi én stemme per låt i døgnet.

Vinn plateinnspilling på legendariske Ocean Sound Recordings og spill på Jugendfest 2016

Vinneren av Musikkprisen får studiotid i Ocean Sound Recordings og spillejobb under Jugendfest på Color Line Stadion. Studioet er lokalisert på den lille øya Giske utenfor Ålesund. Ocean Sound Recordings har siden 2009 opparbeidet seg et rykte som et av landets beste innspillingsstudioer og med sin rike utstyrspark og unike beliggenhet, tiltrekker studioet seg musikere fra hele verden. Det er en lang rekke band og artister som har benyttet studuioet til sine innspillinger, blant andre Arcade Fire, Travis, Nils Petter Molvær, Sampha og Highasakite.

Vinneren av Musikkprisen får også spillejobb under Jugendfest 2016. Jugendfest er den største pop - og rockfestivalen nord for Oslo og arrangeres på Color Line Stadion i Ålesund. Over to dager besøker rundt 24.000 mennesker festivalen. Artister som har besøkt festivalen er blant mange andre 50 Cent, David Guetta, Avicii, Kvelertak, Rival Sons, Roxette. Jugendfest arrangeres i år fredag 19. og lørdag 20. august.

Du er snart klar for å stemme!

I år har vi valgt å kreve facebook login for å kunne stemme på deltagerne av Musikkprisen. Dette er et tiltak for å forhindre juks og sørge for en rettferdig konkuranse for alle deltakere.

Vi poster ingenting på veggen din, og bruker facebook informasjonen din kun for å forhindre dobbeltstemming.